Babasının “oğlu”

Toprak Razgatlıoğlu başarılarına başarı katmaya devam ediyor. Eurosport spikeri canlı yayında Fransa’da yapılan World SuperBike yarışında duble yapan Toprak Razgatlıoğlu’ndan bahsederken babası Arif Razgatlıoğlu’nu da anmadan geçemedi.

Bu fotoğrafları ilk kez görüyor olabilirsiniz! Fransa’daki çifte galibiyetten sonra Toprak Razgatlıoğlu için bir “hatıra” ve bir hatırlatma olsun istedik. Yarış sonunda yaptığı hareketlerle tam da “Babasının oğlu” dedirtti kendisine.

   9-10 Eylül 2023 tarihlerinde Fransa Magny-Course’da yapılan World SuperBike yarışında Redbull ve Pata Yamaha pilotu Toprak Razgatlıoğlu, duble zafer elde etti. Belki de babası ile ilgili yayınladığımız bu fotoğrafları ilk kez görüyorsunuz! Fransa’daki çifte galibiyetten sonra Toprak Razgatlıoğlu için bir “hatıra” ve bir hatırlatma olsun istedik. Yarış sonunda yaptığı hareketlerle tam da “Babasının oğlu” dedirtti kendisine fark ettiyseniz.

Türkçe öğrenecekler

Eurosport spikeri adını pek söyleyemese de (Hep Toprak Razgatli-Okli diyor, henüz Türkçe’ye alışamadı tabi.) canlı yayında, yarış sonunda Toprak Razgatlıoğlu’nun babasını elim bir trafik kazasında kaybettiğimizden bahsetti bugün. (Kenan Sofuoğlu’nun da emekleri çok büyük bu başarıda! Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu, İtalya San Marino’da bugün Moto3’te 3. olan Deniz Öncü ve Toprak Razgatlıoğlu sayesinde spikerler biraz Türkçe öğrenecekler gibi! )


Haber tarihi: 17 / 09 / 2023






Önceki: 7 kişilik Kangoo
Sonraki: Lotus Emeya