Agresif VW ID.X

Modifiyeli otomobil tutukunları açısından artık elektrikli otomobil gerçeğini kabul etmenin ve bu yeni çağa ayak uydurmanın zamanının geldiğini gösteriyor bu Volkswagen ID.X Performance. En büyük endişe motor ve egzoz sesinden mahrum kalınacak olması.

Akıllı cihaz, mobilite ve otonom sürüş gibi kavramlar modifiye sevelerlerin dünyasını nasıl etkileyecek acaba? Gaza basıldığından araç yerinden fırlayabilir ancak; hiç ses çıkarmayınca kimin umurunda olacak di mi?

   Artık pahalı egzoz sistemleri takılmayacak mı? Tüne-le girince gaza basma isteği olmayacak mı? En önemlisi şu “Cold start” yok mu, evet elektrikli otomobillerde yok işte! O motorun ilk hırıltısını duymadıktan sonra!

Zor alışacağız!

Yani dememiz o ki, performans tutkunu ve tuninge gönül vermiş kişiler bu yeni döneme biraz zor alışacak. Fakat resimlerde gördü-ğünüz gibi firmalar kendilerini şim-diden adapte etmeye başladılar bile. ID.7 platformu üzerine inşaa edilen ID.X Performance, 4 çeker ve toplam 558 HP gücünde bir motora sahip. Görünüşü oldukça agresif olan araçtaki bagaj üstü spoyler karbon fiberden. Fazla teknik özellikleri açıklanmayan otomobil yere 6 cm daha yakın.

Haberin ayrıntıları için Instagram sayfamıza bakabilirsiniz!

https://www.instagram.com/p/Cw8aS0Is1jh/?img_index=1

Haber tarihi: 17 / 09 / 2023

Etiketler: VW ID.X 






Önceki: VW electric zararda
Sonraki: 7 kişilik Kangoo