Lexus LM geliyor

Nisan 2023'te dünya lansmanı yapılan Lexus LM, sahip olduğu standartlarıyla yolcularına ev ve mobil ofis konforu sunmayı hedefliyor. Eylül ayında 5 adet getirilen LM, özellikle Mercedes-Benz Vito’nun rakibi olacak gibi.

Lüks TAKSİye alternatif

Ticari değil de otomobil sınıfında getirilmesi fiyatının yüksek kalmasına neden olacak! Bu da rekabet gücünü zayıflatacaktır.

Türkiye’de son yıllarda UBER ile başlayan bir “lüks taksi” furyasıdır gidiyor. Bu kategoride lüks ve konforuyla ön plana çıkan Mercedes-Benz Vito (V-Class), en çok tercih edilen modellerden biri oldu. VW Transporter, Peugeot Expert ve Ford Custom gibi modeller Vito kadar rağbet görmüyor maalesef. Şimdi Vito’yu düşündürecek bir gelişme gerçekleşti ve Lexus LM modeli Türkiye’ye getirilmeye başlandı. Lüks LM’yi siyah renkte çokca yollarda görebiliriz ark.

LM modeli 5130 mm uzunluğa, 1890 mm genişliğe ve 1945 mm yüksekliğe sahip. Büyük camlarıyla havadar bir iç mekan sunan bu araçta sürgülü kapılar yer alıyor. LM'de hibrit motor bulunuyor. LM 350h versiyonunda görev yapan 2.5 litrelik hibrit sistem 245 HP güç ve 239 Nm tork sağlıyor. Standart olarak E-Four isimli elektronik 4 çeker sistemine sahip olan LM 350h, torku otomatik olarak dengeliyor. Resmi olarak henüz fiyatı açıklanmadı.

Haber tarihi: 04 / 10 / 2023

Etiketler: Lexus LM 






Önceki: Eylül ayı otomobil satışları
Sonraki: Lexus RZ 450e Türkiye'de