Renault Niagara Concept

Rio De Janerio’daki lansmanla birlikte Renault yeni konsept bir Pick-Up’ıyla çıktı karşımıza. Görsel olarak etkileyici olan bu araç, Kardian’ın uzatılmış platformu üzerine inşa edilecek. 2027 yılına kadar pazarda  olması beklenen Niagara’nın teknik özellikleri fazla açıklanmadı ancak; 48 Volt’luk mild-hibrit teknolojisine sahip bir üniteyle karşımıza çıkması bekleniyor.

Niagara Concept, yeni Renault Grubu’nun ultra esnek platformu üzerine inşa edilmiş ve sürüş konforunun çok iyi olduğu iddia ediliyor. Güç aktarım sistemi,     E-Tech Hibrit 4WD teknolojisi ve ikili teknik ayarlama sayesinde verimli olduğu söyleniyor. Önde hafif hibrit gelişmiş (48V) güç ünitesi ve arkada ek bir elektrik motoru bulunacak. Sonuç olarak Niagara Concept, arazi performansı optimize edilmiş bir 4WD modeli olarak karşımıza çıkıyor.

Günlük sürüşün % 50'si elektrikli

Günlük sürüşlerin  yarısını  tam  elektrikli modda gerçekleştirebilir ve bu da CO2 emisyonlarını ölçüde azaltır. Niagara Concept, Renault markasının gelecekteki uluslararası serisinin tarzını temsil ediyor. Büyük ve coşkulu hatlarıyla sağlam ve güçlü olan bu keşif konsepti aynı zamanda sofistike ve teknolojilerle dolu. (Sınırsız bir yolculuğun vaadi deniliyor.) Niagara Concept’i, Renault'nun 2027 yılına kadar piyasaya süreceği bir sonraki uluslararası modellerin habercisi olarak not edin!

Haber tarihi: 25 / 10 / 2023






Önceki: İşte Renault Kardian
Sonraki: BYD Türkiye hakkında