Honda özüne mi dönüyor?

En son 1997 yılında yenilenen ve 2001 yılına kadar üretilen Honda Prelude modeli, Tokyo Otomobil Fuarı’nda tekrar ortaya çıkarak Honda severleri heyecanlandırdı. Integra’dan sonra Prelude’un da geri gelmesi Honda’nın “özüne” döndüğünün göstergesi mi acaba?

   Durun! Honda’ya bir şeyler oluyor. Nissan GTR R34 kadar olmasa da zamanın meşhur spor otomobillerinden biri olan Prelude modeli Tokyo’da gün yüzüne çıktı. Honda’nın sürüş konforuna önem verdiğini belirttiği ikonik Prelude, üretime son derece yakın duruyor. Yakın zaman önce Integra modeli de tekrar yollara merhaba demişti. Ancak Integra’nın tasarımı yete-rince sportif olmaması yönünde eleştiri almıştı. Demek ki Honda müşterileri sportif tasarımları daha çok tercih ediyor.

Civic'teki hatayı yapmayın!

Nedendir bilinmez güncel Civic modelinde bu sportiflikten uzaklaşılmıştı. Yeni Prelude ile birlikte gözler tekrar Honda’ya çevrildi. Yoksa Honda özüne mi dönüyordu? Bekleyip göreceğiz. Konsept Prelude’un kaputunun altında ne olduğu ile ilgili kesin bir bilgi yok. İlk önceleri elektrikli bir ünite var zannedildi, ancak hibrit bir sistemden bahsediliyor. Umarız Prelude’un kalbi Accord’ta yer alan 204 HP’den daha fazla atar!

Haber tarihi: 27 / 10 / 2023






Önceki: Citroen e-C3 855.000 TL?
Sonraki: Suzuki'den fütüristik tasarımlar