Hyundai Tucson makyajlandı

2022 yılında Avrupa’da kompakt SUV sınıfında 150.803 adetle Hyundai Tucson en fazla satan araç olarak dikkatleri üzerine çekmişti. Fakat bu kadar başarıya ulaşması, henüz 2021 yılında üretilmesine karşın ufak bir makyajdan geçirilmesine mani olamadı.

2021 yılında Hyundai Tucson üretildiğinde Otomedya olarak “Öndeki farların çok fazla karışık olduğunu sadece biz mi düşünüyoruz acaba?” demiştik. Nitekim daha 3 yıl geçmeden modelin makyajlanması ve led ışıkların azaltılması bizim gibi başka düşünenlerin de olduğunu göstermiş oldu. Hafif güncellenen Tucson modelinde en önemli değişiklik bu gündüz led farları olmuş. Arka stopların iç yapısında da küçük bir değişiklik var.

AB'de 1., Türkiye'de ise 4.

Jantların yenilendiğinden ve bunun araca dinamik bir hava kattığından bahsediliyor. Değişiklikten söz etmek istiyorsak iç mekana geçmeliyiz. Kavisli led ekran gerçekten güzel olmuş.  12,3 inç bilgi, 12,3 inç eğlence ekran boyutları var. (Ancak bazılarınız eski iç mekanı daha çok beğenebilir.) Hyundai Tucson Türkiye’de piyasaya sunulduğun-dan bu tarafa 74.551 adet sattı. 2022 yılında AB’de 1. oldu ama Türkiye’de 4. olabildi.

Haber tarihi: 26 / 11 / 2023






Önceki: Car of The Year 2024
Sonraki: Porsche Panamera yenilendi