Honda CR-V e:HEV piyasada

D segmentinde yer alan önceki neslinden daha uzun olan yeni Honda CR-V e:HEV, 2.0 lt motorundan dolayı fiyatı yüksek kalınca kendisini E segmentinde konumlandırdı. Ülkemizdeki 3.000.000 TL’lik fiyatından dolayı Türkiye’de yıllık 750 adet satış hedefi koydular.

TEKNİK VERİLER İÇİN TIKLAYIN!

İlk bakışta siz de arka çaprazdan yeni Honda CR-V’yi Volvo XC60 modeline benzetebilirsiniz. Bundan dolayı değil ama genel olarak albenili bir tasarımının olduğundan bahsedebiliriz. Yarından itibaren Türkiye’de de satışına başlanacak olan yeni Honda CR-V e:HEV, D segmentinde yer alan bir önceki modelden farklı olarak E segmentinde konumlandırılıyor. Bu arada boyu 4.708 mm olan Volvo XC60'ı, ODMD’nin neden D segmentinde konumlandırdığını da anlayamıyoruz. Yeni Honda CR-V’nin uzunluğu ise 4.709 mm.

Yeni Honda CR-V sınıf atlamış görünüyor

Teknolojik olarak, tasarım olarak ve yürüyen aksam olarak çıtayı yükselten Honda CR-V e:HEV, iş satınalma konusuna gelince 2.0 lt motor hacminden dolayı fiyatta da çıtayı yükseltiyor. 3.000.000 fiyata E segmenti başka SUV alternatifleri olduğundan işi zor. Ayrıca 2.0 lt e:HEV motora rağmen 0-100 km/s hızlanmasının 9,5 sn olması da düşündürücü.

Haber tarihi: 15 / 12 / 2023






Önceki: İtalyan SWM markası Türkiye'de
Sonraki: Çin Kasım ayı otomobil satışları