Skoda Epiq gün yüzüne çıktı!

Skoda markası da ekonomik fiyatlı elektrikli bir otomobil için kolları sıvamış durumda. İlk görsellere göre B segmenti şık tasarımlı ve birçok yeni teknolojik özellikleri barındıran bir otomobille karşı karşıyayız. Yine gelenek bozulmadı ve Skoda’nın bu SUV’unun da sonu “Q”: EPIQ

   Bu yıl markalar elektrikli otomobiller konusunda geçen yılki kadar heyecanlı olmasalar da yeni yatırımlarına devam ediyorlar. Bu gün son olarak Skoda, doğuştan elektrikli modeli ile karşımıza çıktı. Škoda Epiq, önümüzdeki yıllarda piyasaya sürülmesi planlanan altı yeni elektrikli aracın ikincisi olarak Škoda'nın tamamen elektrikli port-föyünü genişletecek. 4,1 metre uzunluğunda olmasına karşın Skoda Epiq, geniş iç mekan ve 490 lt bagaj hacmi sunuyor!

En önemli konu olan menzile gelecek olursak; 400 km’lik bir yoldan bahsedebiliriz. Yeni Modern Solid tasarım dili sağlamlık, işlevsellik ve özgünlüğü birleştiriyor. Parlak siyah Tech-Deck Yüzü, tanıdık Škoda ızgarasının modern bir yeniden yorumu ve mesafe radarı ve ön kamera gibi elektrikli cihazları barındırıyor. Epiq kelimesi eski Yunanca “Epos” kelimesinden türetilmiş ve aynı zamanda masal ve şiir anlamlarına da geliyor.

Haber tarihi: 15 / 03 / 2024

Etiketler: Skoda Epiq 






Önceki: Yeni Kamiq ve Scala geldi
Sonraki: BMW iX2'nin fiyatı açıklandı