Renault Captur makyajlandı

Renault Captur yaz aylarına makyaj operasyonu ile girmeye hazırlanıyor. Clio modelinden sonra Captur modelini de güncellemek isteyen Renault, henüz ülkemizde satılmayan tamamen elektrikli Scenic E-Tech modeline benzer bir ön tasarım gerçekleştirmiş.

   Kovid döneminde Renault Captur biraz geç getirildi ülkemize. Peki ne oldu? Captur Avrupa’da satış listelerinin en üst sıralarında yer alırken Türkiye’de o denli başarı yakalayamadı. 2024 yılı ilk 3 ayında ise 969 adet satışla ancak 13'üncü olabildi. Şimdi merak ettiğimiz konu; aynı senaryonun Scenic modeli için geçerli olup olayacağı! Çünkü Avrupa’da satılmaya başlanan ve 2024 Yılın Otomobili seçilen Scenic henüz Ülkemize getirilmedi.

Gelelim Captur’daki değişime. Ön tarafta yoğunlaşan güncelleme ile Captur modeli abisi Scenic’e benzer bir çizgi yakalamış. Eski versiyona göre değişen far ve gündüz led aydınlatmaları güzel olmuş diyebiliriz. Aracın boyu 4.227 mm’den 4.239 mm’ye çıkarılmış. Arkada ise fark edebileceğimiz bariz bir değişim yok. İç mekandaki değişiklikler de butonların değişimi ise sınırlı kalmış. Motor versiyonları da şimdilik aynı duruyor.

Haber tarihi: 04 / 04 / 2024






Önceki: Yeni VW Tiguan'ın fiyatı şaşırttı
Sonraki: Yeni VW Tiguan Türkiye'ye geldi