Fiat Egea'da görülmemiş indirim!

“Genel Güvenlik Yönetmeliği”nin (GSR) yürürlüğe gireceği 7 Temmuz 2024 tarihi yaklaştıkça indirimlerin de dozu artıyor. Hemen hemen tüm markalarda ciddi indirimler söz konusu iken, en dikkat çekici rakam ise Fiat’tan geldi. Psikolojik sınır olarak 800.000 TL’nin altına inen Egea 1.4 Fire modelleri bayilerde sizleri bekliyor.

   Görünen o ki, otomobil almak için artık acele etmeye gerek yok. Yani Mayıs ayında otomobil almayıp Haziran ayını bekleyenler daha karlı olacağa benziyor. Ancak baz donanım seviyesindeki otomobiller artık 7 Temmuz tarihinden itibaren satılamayacağı için (Belirli istisnalar hariç!) şu an yapılan bazı kampanyaları “SON” indirimler olarak değerlen-direbiliriz. Tüm markalar indirim yarışına girerken en cesur kampanya ise Fiat’tan geldi.

800.000 TL’yi psikolojik olarak görürsek; bunun da altına inen Fiat, Egea Sedan’ın sadece 1.4 Fire benzinli versiyonunda özel bir indirime gitti. Kampanya kapsa-mında belirtilen 799.900 TL fiyat, Egea Sedan 1.4 Fire 95 HP modelinde tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatı üzerinden nakit indirim uygulanmış şekilde hesap-lanmış olup, metalik renk ile ekstra donanımları içermiyor. Bu arada bu kampanya diğer kredi kampanyaları ile birleştirilemiyor.

Haber tarihi: 06 / 06 / 2024






Önceki: BMW modellerinde yenilikler
Sonraki: Doblo ve diğer ticariler